Pomoč pri nakupu: 031 338 669
My Dog   Why I Love My Dog

Zakaj obožujem svojega psa?

Imeti psa je bila moja prva velika otroška želja. Goreča in stalna, neomajna. Za 10. rojstni dan sem dobila knjigo o psih, ki sem jo neštetokrat prelistala in prebrala opise vseh pasem v njej. Pri 13. letih se mi je želja uresničila in od takrat...

Bosonoga1

Bosonoga hoja tudi s čeveljčki za otroke

Začetek šole je čas, ko si otroci vsak dan v tednu obujejo šolske copate in ko japonke zamenjajo za sandale ali čevlje. Vendar, ker pri nas prisegamo na bosonogo hojo, smo našo princesko obuli v bosonoge čeveljčke Leguano, ki so povrh tega, da...

Slika Mojca02

Mojca je vsestranska: raziskovalka sveta, ekologinja, doktorica znanosti, poliglotka, podjetnica, kinologinja, žena in mamica ... Nadvse rada ima otroke, pse in svet pravljičnih junakov. Fulbrightova štipendistka in nagrajenka Alpske Konvencije ima disleksijo, a kljub temu zelo rada bere in piše. Pisanje brez napak je še vedno izziv za Mojco. Pazite se manjkajočih črk v tem blogu!

Mojca piše BLOG o vsebinah, za katere živi: vzgoja otrok, učenje tujih jezikov, psi, podjetništvo, dobre knjige ... so Mojčina strast.

Nalagam...
Napaka pri vnosu
Shranjeno

Nastavite si opomnik

Tri tedne pred rojstnim dnem vašega otroka, vas bomo opomnili o aktualni ponudbi MINI POLIGLOTINI večjezičnih knjig za otroke.