Razprodajamo skladišče! S kodo WHOW40 izkoristite -40% na vse knjige do 20.12.2019
Pomoč pri nakupu: 031 338 669
Happy Ny Nini 2018 New

Happy Holidays and my wishes for 2018

It's nice to wish for others, things that we wish for ourselves the most. That's the only way to be honest... so I came up with 5 things I wish for:

I wish HEALTH for me and my family. And for all of you...

Without health everything else we have...

Iq Children

IQ otroka – razumska in čustvena inteligenca otrok

“Vaš otrok je pa res inteligenten” so besede, ki si jih seveda želi slišati vsak starš. Ampak kaj to zares pomeni? Biti pameten, brihten, bister, iznajdljiv? Pojem inteligence je namreč precej kompleksnejši, kot se zdi na prvi pogled. Beseda...

Blog   Pobarvanka

Pobarvanke za otroke in pobarvanke za odrasle

Ali tudi vaš otrok rad riše? Kako rad pa barva? Pobarvanke za otroke so tako rekoč že vrsto let prodajni hit. Seveda, pobarvanke na različne teme in različne vsebine. Tudi mi smo jih dobili nekaj, vendar naš sin ni bil nikoli preveč zainteresiran...

Slika Mojca02

Mojca je vsestranska: raziskovalka sveta, ekologinja, doktorica znanosti, poliglotka, podjetnica, kinologinja, žena in mamica ... Nadvse rada ima otroke, pse in svet pravljičnih junakov. Fulbrightova štipendistka in nagrajenka Alpske Konvencije ima disleksijo, a kljub temu zelo rada bere in piše. Pisanje brez napak je še vedno izziv za Mojco. Pazite se manjkajočih črk v tem blogu!

Mojca piše BLOG o vsebinah, za katere živi: vzgoja otrok, učenje tujih jezikov, psi, podjetništvo, dobre knjige ... so Mojčina strast.

Nalagam...
Napaka pri vnosu
Shranjeno

Nastavite si opomnik

Tri tedne pred rojstnim dnem vašega otroka, vas bomo opomnili o aktualni ponudbi MINI POLIGLOTINI večjezičnih knjig za otroke.