Pomoč pri nakupu: 031 338 669

O nas

MINI POLIGLOTINI & ZGODBE

MINI POLIGLOTINI večjezične knjige za otroke za zgodnje učenje jezikov. Besedilo knjig je v treh jezikih in oblikovano prijazno bralcem z disleksijo. Knjige obsegajo pravljico, slikovni slovar, bogato didaktično gradivo, družabno in didaktično igro.

mp-big

Znak MINI POLIGLOTINI vsebuje pet knjig v petih jezikih, ki skupaj tvorijo balon na zrak. Na krilih znanja jezikov balon popelje fantka in punčko v višine in jima da nov pogled na svet. Ravno širši pogled na svet je glavna prednost večjezičnih ljudi.

Mojca Stubelj Ars je doktorica okoljskih znanosti, ki rada preživlja čas v naravi in ustvarja na veliko drugih načinov. Otroke obožuje, odkar je postala mama. Mojca govori sedem jezikov, všeč ji je vizualna umetnost in je dislektik. Disleksija ji je v otroštvu predstavljala veliko oviro, danes pa jo dojema kot dar.

Mojca

ILUSTRACIJE

Pravljice MINI POLIGLOTINI oživijo s pomočjo ilustracije. Skrbno izbiramo ilustratorje, ki našim likom vdihnejo podobo in otroke vizualno popeljejo pravljični svet jezikov. Za MINI POLIGLOTINI so ustvarjali: ilustratorka Naja Simčič (knjiga in mobilna aplikacija PRAVLJICA O LUNI), akademska slikarka Polona Lovšin (mobilna aplikacija VARUH MORIJ) ter ukrajinska ilustratorka Lyudmyla Kharlamova (knjiga MOJ PES).

o-nas-ilustracije

Naja Simčič Lyudmyla Kharlamova Polona Lovšin

POSLANSTVO

S prepletanjem pravljičnosti, iger in zgodnjega učenja jezikov soustvarjamo kader prihodnosti za delo v mednarodnem in medkulturnem okolju. Z inovativnimi produkti spodbujamo medgeneracijsko sodelovanje in napredek družbe.

VIZIJA

MINI POLIGLOTINI želimo postati svetovno vodilna blagovna znamka knjig in didaktičnih iger za zgodnje učenje jezikov. Otroci sveta se bodo učili tujih jezikov in se zabavali s knjigami, igračami in aplikacijami MINI POLIGLOTINI.

VREDNOTE

V podjetju MINI POLIGLOTINI Raziskave izobraževanje svetovanje, dr. Mojca Stubelj Ars s.p. zaposleni delujejo na podlagi vrednot, ki so del organizacijske kulture podjetja ter predstavljajo temelj poslanstva in vizije.

USTVARJALLNOST in INOVATIVNOST

Z MINI POLIGLOTINI knjigami, igrami in aplikacijo spodbujamo zgodnje učenje jezikov in razvoj konkurenčnih prednosti otrok.

SODELOVANJE

S sodelavci, poslovnimi partnerji in kupci ustvarjamo didaktične knjige z visoko dodano vrednostjo, ki spodbujajo medkulturno sodelovanje.

STROKOVNOST

Z rednimi izobraževanji na področju učenja jezikov in razvoja otrok ustvarjamo nove pristope in načine zgodnjega učenja jezikov.

KAKOVOST IN ZAUPANJE

MINI POLIGLOTINI knjige so skrbno oblikovane in plod dolgoletnih izkušenj na dvojezičnem območju ter mnenj strokovne javnosti in kupcev.

USMERJENOST NA KONČNEGA POTROŠNIKA

Skrb za zadovoljstvo naših malih bralcev in poslušalcev nam je na prvem mestu.

DRUŽBENA ODGOVORNOST

Z podpiranjem akcij in društev na lokalni ravni soustvarjamo pogoje medgeneracijskega povezovanja. Del od prodaje knjig namenimo organizaciji, ki izvaja projekte za otroke iz socialno ogroženih družin.

Nastanek blagovne znamke MINI POLIGLOTINI – večjezične knjige za otroke

Blagovna znamka MINI POLIGLOTINI je nastajala v okviru operacije Podjetno v svet podjetništva 2014 na RRA SEVERNE PRIMORSKE Regijska razvojna agencija d.o.o.. Mojca Stubelj Ars je blagovno znamko večjezičnih knjig za otroke MINI POLIGLOTINI razvila v sodelovanju s svetovalci s področja podjetništva in sodelavci s katerimi smo skupaj štiri mesece razvijali podjetniške ideje.

Od leta 2015 se MINI POLIGLOTINI razvijajo in rastejo v Primorskem tehnološkem parku .

Nalagam...
Napaka pri vnosu
Shranjeno

Nastavite si opomnik

Tri tedne pred rojstnim dnem vašega otroka, vas bomo opomnili o aktualni ponudbi MINI POLIGLOTINI večjezičnih knjig za otroke.