Pomoč pri nakupu: 031 338 669

O knjigah

o-knjigah

ZGODNJE UČENJE JEZIKOV

Zgodnje učenje jezikov pri otrocih stimulira delovanje možganov in ima številne pozitivne učinke. Ustvarjamo inovativne večjezične knjige, ki otroke na pravljičen in igriv način popeljejo v svet jezikov.

PRAVLJICE

MINI POLIGLOTINI knjige prenašajo otrokom sporočila o življenju. Sporočila so skrita v pravljicah, tako, da vsak otrok lahko na svoj način doživi zgodbo in se poenoti z njo.

ILUSTRACIJE

Izreden pomen damo vizualizaciji MINI POLIGLOTINI zgodb, zato sodelujemo z najboljšimi ilustratorji, ki otrokom z izredno tankočutnostjo približujejo sporočila pravljice.

DIDAKTIČNA VREDNOST KNJIG

MINI POLIGLOTINI knjige, mobilne aplikacije in igrače so didaktični pripomočki s katerimi otroke preko pravljic in igre popeljemo v svet jezikov.

DRUŽABNA IGRA

MINI POLIGLOTINI knjige vsebujejo družabno igro na temo pravljice. Z družabno igro omogočamo otrokom povezovanje z vrstniki ali odraslimi, s katerimi se igrajo ter dodatne urice zabave.

INOVACIJA

MINI POLIGLOTINI knjige so inovacija na področju zgodnjega učenja jezikov. Leta 2016 smo prejeli Zlato priznanje za inovacije Gospodarske zbornice Slovenije.

ZA OTROKE OD 2 DO 10 LET

Knjige MIN POLIGLOTINI so oblikovane tako, da jih je mogoče uporabljati na štiri načine glede na otrokovo starost oz. jezikovni in kognitivni razvoj.

PRIJAZNO BRALCEM Z DISLEKSIJO

Naše knjige so oblikovane skladno s priporočili Britanskega združenja za disleksijo. Knjige skrbno oblikujemo tako, da omogočajo lažje branje otrokom z disleksijo.

NAVDIH

Navdih za MINI POLIGLOTINI pravljice prihaja iz družine, v kateri bratec in sestrica osrečujeta vse okoli sebe in potrebe po didaktičnih knjigah za vzgojo dvojezičnih in večjezičnih otrok.

Nalagam...
Napaka pri vnosu
Shranjeno

Nastavite si opomnik

Tri tedne pred rojstnim dnem vašega otroka, vas bomo opomnili o aktualni ponudbi MINI POLIGLOTINI večjezičnih knjig za otroke.