Pomoč pri nakupu: 031 338 669

Mnenja strank

Alja Furlan, pisateljica

"Ko sem prvič pokukala v knjigo, me je razveselila njena barvno-jezikovna urejenost, ki napoveduje pravo pustolovščino v učenju. Kot bi imela pred seboj nekaj več in nato še več in moram to čim prej odkriti, se naučiti. Ilustracije so takšne, da so otrokom blizu; pisane, bogate in vesele. Zgodba, ki nam jo pomagajo razkriti, pa bralca pelje v bližino in v samo srce živali, ki je ena najbolj občudovanih bitij na našem planetu. Kako drzno in z željo napredovanja v učenju in razvoju je avtorica zastavila svoj projekt, pa pričajo vsi mali in veliki spremljevalci knjige, kot na primer lutke, igrice in podobno. Vse premišljeno in nadgrajeno, da lahko knjiga in jeziki z otrokom resnično zaživijo in mu pokažejo pot ter način za nadaljnje igrivo izobraževanje."

Anita Mažgon, mama trem fantom

"Mojim fantom je zelo všeč. Enej že bere zgodbo in povezuje besede iz sestavkov v različnih jezikih...
...z Arnejem in Renejem pa največkrat na ilustracijah iščemo živali in jih poimenujemo v različnih jezikih."
Preberite več

Recenzija v reviji Bukla

bukla

Mama 4 letne Lare in 8 letnega Miha

"Odlična knjiga. Didaktično zanimiva tako za otroka kot tudi za starše. Otroka sta bila navdušena nad knjigo, predvsem ali pa tudi zaradi privlačnih ilustracij."

Tata 5 letnega Svita

"Sinu je bila knjiga zelo všeč. Strukturirana je zelo dobro, tako da jo lahko otrok uporablja vsaj trikrat. Tako bo knjiga več let aktualna."

Mama 1 in pol letne Albine

"Pravljica o Luni je zaenkrat najboljša knjiga, ki jo ima moja hčerka v svoji knjižnici. Knjiga je zelo dobro zastavljena, ima prečudovite ilustracije, napotki kako knjigo uporabljati in dodatna vprašanja za otroka, predstavljajo veliko dodano vrednost, tako za starša, kot za otroka, ki širi svojo domišljijo."

Mama 4 letnega Davida

"Knjiga se mi zdi super, saj je v treh jezikih in tako lahko otroka učimo tudi druge jezike. Všeč mi je, da Luna na koncu spozna kaj je zanjo res pomembno v življenju in kaj jo osrečuje."

"David je bil zelo vesel, ko je dobil MINI POLIGLOTINI knjigo. Morali smo mu jo nenehno brati. Zelo všeč mu je igrica na koncu."

Teta 6 letnega Reneja

"Kot profesorica tujih jezikov menim, da je knjiga izjemno bogato zasnovana. Poleg osnovne poučno motivacijske zgodbe v treh jezikih vsebuje več raznolikih interaktivnih vsebin, preko katerih lahko otrok lažje in bolj poglobljeno vstopi v svet pravljice in spoznavanja tujih jezikov."

Babica 5 letne June

"Knjiga je super. Krasna, poučna vsebina, lep prijazen jezik, všečna oblika in ilustracije, skratka izredno primerna za ustvarjanje​ in učenje skupaj z otrokom... Vnukinja je bila knjige zelo vesela, takoj ji je bila všeč in jo je nesla pokazat tudi v vrtec. Tudi tam je bila zelo lepo sprejeta. Pravljica o Luni je ena izmed najbolj priljubljenih knjig naše princese."

Hanna Cheda, mama dveh večjezičnih dečkov in blogerka

MOJ PES je preprosta in lepa zgodba o prijateljstvu. Idealna izbira za družine, ki vzgajajo male poliglote. Knjiga je napisana v preprostem jeziku, tako da je zabavna za otroke, ki se ne počutijo preveč samozavestne med pranjem tujega jezika. Zelo sem vesela, da končno imamo zgodbo, ki jo fanta lahko bereta z mano v angleščini in z očetom v španskem jeziku! Knjiga vsebuje družabno igro ter dodaten spomin, ki omogočata otrokom, da na zabaven in igriv način uporabijo besedilo, ki se ga naučijo v knjigi.

Majdi, mama 5 letnega dečka

Knjiga je krasno in poučno darilo za najmlajše. Besedilo seže do srca! Otroci, ljubitelji psov ali tisti, ki celo odraščajo skupaj z njimi, jo brez dvoma takoj vzamejo za svojo in je ni nikoli dovolj!

Megi, teta 3 letne Veronike

Knjiga MOJ PES me je izjemno navdušila. Ravno zato, ker ima poučno vsebino in je zelo zabavna, kot zaradi ilustracij in iger, ki jih vsebuje. Knjiga je namenjena moji nečakinji, a sem jo tudi sama večkrat prebrala. Mislim, da bi knjigo MOJ PES moral imeti vsak otrok!

Neli Mišvelj, diplomirana vzgojiteljica in mama 2 in pol letne deklice

Barvite in zanimive ilustracije so tiste, ki mojo dve in pol letno hči spodbudijo k opisovanju kaj kuža počne. Z lahkoto knjigo prime in lista, kar omogoča že dober format in ravno prav debela vsebina. Knjiga je res prisrčna, domača in poučna.

Nalagam...
Napaka pri vnosu
Shranjeno

Nastavite si opomnik

Tri tedne pred rojstnim dnem vašega otroka, vas bomo opomnili o aktualni ponudbi MINI POLIGLOTINI večjezičnih knjig za otroke.