Otrok in pes – Skrivnosti za zdravo in prijetno sožitje otoka in psa

Created 20. Feb 2018
Book Raising Puppies And Kids Together 1

Odnos med otrokom in pasjim mladičkom lahko prerase v čudovito prijateljstvo. Vendar kar pogosti lahko odnos postane problematičen ali celo nevaren. Prav zato je nujno, da svojega otroka ali otroke podučite, kako naj se obnašajo do psa in da svojega psa naučite dobrih manir. In najbolje je z vzgojo začeti takoj, ko mladiček pride v nov dom.Zato predstavljam knjigo, ki je tudi nam prišla "na pomoč". Čeprav imam pse že već kot 20 let...

Puppies And Kids

V primeru, da pravilna in jasna pravila niso postavljena, bo nov družinski član, simpatični pasji mladiček, skoraj zagotovo pripeljal do novih težav. Zato prihod pasjega mladička zahteva priprave in napor pri vzgoji tako mladička kot otroka. V knjigi Raising Puppies & Kids Together boste našli pomembna pravila, ki jih otroci pri prihodu mladička v dom morajo spoštovati. Naučili se boste, kako lahko socializirate svojega mladička in dobili boste vpogled o primernem treningu mladička, da bo ta zrasel v lepo vzgojenega psa. Prav tako boste razkrili, kako naj se vaš otrok obnaša, da si pes ne bi napačno razlagal njegovega vedenja. Knjiga vsebuje tudi veliko slik različnih situacij med otroki in psi. Zaradi tega je knjiga primerna tudi za otroke, da si ogledajo slike med tem ko jim starši razlagajo in jih učijo pravilnega ravnanja s psom.

Book Raising Puppies And Kids Together 1

Book Raising Puppies And Kids Together 1

Ta knjiga vam bo pomagala, da boste ohranili mir v domu in medtem, ko istočasno vzgajate otroka oz. otroke in psa. Če imate otroke ali otroke in se pripravljate, da boste družino povečali s pasjim mladičkom, potem je knjiga Raising Puppies & Kids Together odlično branje, ki vam bo zagotovo prišparala kakšen siv las!

Banner Mini Poliglotini 1

Preverite še knjigo MOJ PES, ki otrokom na zavaben in hudomušen način predstavi zakaj so psi napi najboljši prijatelji. Ob tem pa bodo otroci spoznavali še tuje jezike!

Blog Baner Pes1

Slika Mojca02

Mojca je vsestranska: raziskovalka sveta, ekologinja, doktorica znanosti, poliglotka, podjetnica, kinologinja, žena in mamica ... Nadvse rada ima otroke, pse in svet pravljičnih junakov. Fulbrightova štipendistka in nagrajenka Alpske Konvencije ima disleksijo, a kljub temu zelo rada bere in piše. Pisanje brez napak je še vedno izziv za Mojco. Pazite se manjkajočih črk v tem blogu!

Mojca piše BLOG o vsebinah, za katere živi: vzgoja otrok, učenje tujih jezikov, psi, podjetništvo, dobre knjige ... so Mojčina strast.

Loading...
Input error
Saved

Set a reminder

Three weeks before your child's birthday, we will remind you about the latest offer of MINI POLIGLOTINI multilingual books for children..